i

Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden

Dit boek wil studenten en onderzoekers een overzicht bieden van wat kwalitatieve onderzoeksbenaderingen te bieden hebben en hoe onderzoek vanuit een kwalitatieve 'Read more…

ProductDetails

  • Pages: 568
  • ISBN: 9789033493607

Specialist areas

Methodology

What makes this book so great?

  1. Met GPRC-label: dit boek heeft een peer-reviewprocedure doorlopen die beantwoordt aan de internationale wetenschappelijke standaarden

Book reviews

“Dit is het beste handboek in deze materie. Goed uitgewerkt, leesbaar, leerrijk, stap voor stap en vanuit de realiteit...en een alles omvattend overzicht.” - Leen Van der Vorst (Coördinator Expertisecentrum sociale innovatie, Katholieke Hogeschool VIVES)

About the author

DIMITRI MORTELMANS is hoogleraar aan de Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen. Hij doceert er Kwalitatieve Onderzoeksmethoden, Toegepaste Multivariate Statistiek en Grondige studie van de sociologie en het beleid van Bevolking, Gezin en Levensloop. Hij is tevens hoofd van het Centrum voor Longitudinaal en Levensloop Onderzoek, CELLO. Zijn onderzoek situeert zich in de arbeids- en familiesociologie en behandelt thema’s als echtscheiding, combinatie gezin en arbeid en loopbaanonderzoek.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK