i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK
i

Naar de bron

Informatie zoeken en gebruiken in de sociale en humane wetenschappen

Iedereen kan zoeken, iedereen kan vinden. Online zoekmachines toveren in microseconden miljoenen resultaten tevoorschijn. Maar wie zoekt en vindt de juiste 'Read more…

3660

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: September 25, 2013
  • Book - Softcover
  • Pages: 238
  • ISBN: 9789033493591

Specialist areas

Methodology

What makes this book so great?

  1. Met GPRC-label: dit boek heeft een peer-reviewprocedure doorlopen die beantwoordt aan de internationale wetenschappelijke standaarden

About the author

DIMITRIE MORTELMANS is hoogleraar aan de Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen en staat aan het hoofd van het Centrum voor Longitudinaal en Levensloop Onderzoek (CELLO).

PIETER SPOOREN is doctor in de sociale wetenschappen en stafmedewerker onderwijs aan de Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen. 

OLIVIER CHANDESAIS is praktijkassistent methoden en technieken aan de Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK