Wegwijs in kennis

Vaardig zijn in wetenschapscommunicatie

Omgaan met informatie is een onmisbare vaardigheid, zowel voor studenten als afgestudeerden. Vertrekkend vanuit de verhouding tussen wetenschap en wetenschappelijke 'Read more…

3115

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: September 26, 2013
  • Book - Softcover
  • Pages: 176
  • ISBN: 9789033493485

Specialist areas

Science communication

About the author

RIK VERHAAREN is kinderarts gespecialiseerd in aangeboren hartafwijkingen. Van 2002 tot 2011 was hij verantwoordelijk voor de omvorming van de Gentse Biomedische Bibliotheek tot een digitaal kennis- en leercentrum. Hij doceert en geeft trainingen in het gebruik van wetenschappelijke informatiebronnen en databanken, het verband tussen wetenschap en wetenschapscommunicatie, zoekstrategieën in bibliografische databanken, het optimaal gebruik van ICT in leer- en kennisprocessen, en de kunst van lezen en schrijven van wetenschappelijke teksten. Hij is lid van de Association for European Paediatric Cardiology, American College of Cardiology, de European Association of Health Institutions Libraries en de Medical Library Association.  
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK