i

Free delivery on all orders over €10. Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!

Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

De HR-regisseur

Hoe sterkandidaten rekruteren en selecteren?

Hoe gaan we om met een veranderende en meer diverse arbeidsmarkt? Het is een vraag die HR-medewerkers, politici, opiniemakers, academici, beleidsmedewerkers,… 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: October 24, 2013
  • Book - Softcover
  • Pages: 376
  • ISBN: 9789033493263

Specialist areas

General Psychology,

What makes this book so great?

  1. Bundelt de jarenlang opgebouwde expertise van Selor (selectiebureau van de federale overheid)
  2. Hét referentiewerk dat inzichten in het rekruterings- en selectieproces samenbrengt
  3. Met tal van voorbeelden uit de praktijk

Book reviews

Het boek bevat een praktische casus en conclusies per onderdeel. Daarnaast bevat het boek conclusies in de vorm van trends en een aantal praktische bijlagen. (...) Dit boek is helder gestructureerd en met name bestemd voor de HR-managers en recruiter die dagelijks nieuwe medewerkers moeten werven. Door de metafoor van de film wordt er een eigentijdse invulling aan de werving en selectie gegeven.

M. Van Berkel van NBD Biblion, 2014

About the author

MARC VAN HEMELRIJCK is sinds februari 2002 afgevaardigd bestuurder van Selor, het selectiebureau van de federale overheid. Op 10 jaar tijd is Selor onder zijn impuls van een eerder procedureel gerichte administratie geëvolueerd naar een modern, hoog aangeschreven HR-bureau met een uitgebreid klanten- en productenpalet. Innovatie en co-creatie zijn de inzet van zijn beleid.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK