i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Overzichtelijke bundeling van huidige wetenschappelijke kennis over autisme en autismespectrumstoornis

Autismespectrumstoornis: Alles op een rijtje

De eerste wijdverspreide wetenschappelijke beschrijving van autisme werd in 1943 gepubliceerd door Leo Kanner. Sindsdien heeft autisme een grote aantrekkingskracht 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: September 17, 2014
  • Book - Softcover
  • Pages: 128
  • ISBN: 9789033493140

What makes this book so great?

  1. Volledig herwerkte uitgave
  2. De huidige wetenschappelijke kennis over autisme en autismespectrumstoornis op een rijtje en vertaald naar een breder publiek

Book reviews

Dit boek is een kritisch en genuanceerd overzichtswerk van relevante wetenschappelijke informatie over autismespectrumstoornis. [...] hij slaagt erin om de belangrijkste inzichten en misverstanden omtrent deze complexe problematiek naar een breder publiek te 'vertalen'.

Valérie Van Hees in Logopedie, 2014

Dit boek biedt een duidelijk overzicht van de wetenschappelijke inzichten doorheen de tijd in de diagnostiek en de behandeling van autismespectrumstoornissen. [Het boek] is onmisbaar als kader om wetenschappelijk verantwoord te werken met mensen met ASS. In een tijd waarin de kennis over ASS heel snel evolueert, is dit boek een handig instrument om bij te blijven.

Patricia Trenson in Signaal, 2015

About the author

HERBERT ROEYERS is als gewoon hoogleraar verbonden aan de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Gent. Hij leidt er de Onderzoeksgroep Ontwikkelingsstoornissen. Hij is tevens consulent van het Gentse Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen. Zijn belangrijkste onderzoekslijn betreft de sociaalcommunicatieve ontwikkeling van kinderen met een autismespectrumstoornis en de klinische toepassing van dit werk via screening, diagnose en interventie.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK