i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Autisme in bolletjes

Tips voor hulpverlening aan begaafde volwassenen

Deze praktijkgids is geschreven in naam van Jonas, Fathia, Thomas, Mirthe en zoveel andere goedbegaafde volwassenen met een autismespectrumstoornis die 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: April 3, 2013
  • Book - Softcover
  • Pages: 104
  • ISBN: 9789033492211

Specialist areas

Developmental Disorders

Book reviews

is het verfrissend om ook eens tips te lezen over hoe autibreinen kunnen afstemmen op neurobreinen.

Autisme Centraal

De schrijver geeft een theoretische beschrijving van de verschillen tussen de twee soorten breinen (autibreinen en neurobreinen, red.), steeds geïllustreerd met tal van praktijkvoorbeelden , terwijl schema's een en ander nog eens overzichtelijk in kaart brengen. Bijzonder aangenaam is de invoelende toon. Voor zowel hulpverleners als geïnteresseerde leken een waardevol geschrift .

O.W. Dubois voor NBD Biblion, juli 2013

Op zijn minst een heel geschikt en toegankelijk boekje om hulpverleners op weg te helpen naar een beter begrip voor personen met een autismespectrumstoornis. Door de eenvoud in voorstelling en verhelderende voorbeelden kan het de pragmatische en/of minder theoretisch geïnteresseerde of opgeleide hulpverlener toch op weg helpen naar een doorleefd inzicht in het functioneren van een 'autibrein '.

Bart Corneillie in Tijdschrift voor Welzijnswerk, jg. 38 nr. 337, februari 2014

About the author

PEGGY ROYACKERS is orthopedagoog en werkt sedert 1999 op het Consultatiebureau voor Arbeid en Zorg in Leuven.Zorg in Leuven.Zorg in Leuven.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK