i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK
i

Geïntegreerde zorg op school

Een inspiratieboek voor de praktijk

Dit boek bundelt de belangrijkste inzichten uit een grootschalig onderzoek naar het zorgbeleid in Vlaamse basis- en secundaire scholen. Aan de basis van 'Read more…

2405

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: February 5, 2013
  • Book - Softcover
  • Pages: 112
  • ISBN: 9789033491825

Specialist areas

What makes this book so great?

  1. Met GPRC-label: dit boek heeft een peer-reviewprocedure doorlopen die beantwoordt aan de internationale wetenschappelijke standaarden

About the author

ELKE STRUYF is hoofddocent onderwijskunde aan het Instituut voor Onderwijs- en Informatiewetenschappen van de Universiteit Antwerpen. Ze geeft les in de Specifi eke Lerarenopleiding (onder meer het opleidingsonderdeel ‘Leerlingenbegeleiding’) en is lid van de onderzoeksgroep ‘Research in Education and Professional Development’.

STEFANIE ADRIAENSENS is klinisch psycholoog en onderzoeksmedewerker aan de onderzoeksgroep ‘Research in Education and Professional Development’ van het Instituut voor Onderwijs- en Informatiewetenschappen van de Universiteit Antwerpen.

KARINE VERSCHUEREN is hoogleraar schoolpsychologie aan de onderzoekseenheid Schoolpsychologie en Ontwikkelingspsychologie van Kind en Adolescent van de KU Leuven. Zij is titularis van diverse opleidingsonderdelen in verband met leerlingenbegeleiding, met name betreffende psychodiagnostiek, keuzebegeleiding en de organisatie van leerlingenzorg in het algemeen.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK