Milde zorg: meditatie bij coaching & conflicten

De auteur verbindt in dit boek een milde en opmerkzame levenshouding met de zorg voor het zelf en voor de andere. Wie de vruchten van de meditatie plukt, 'Read more…

2420

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: August 31, 2012
  • Book - Softcover
  • Pages: 104
  • ISBN: 9789033489617

Specialist areas

General Psychology, Philosophy

Book reviews

Dit is een boek dat je niet vrijblijvend kunt lezen. De auteur heeft het opgebouwd rond zorg, aandacht, mildheid, stilte en verbinding. Het zijn waarden die spreken en aanspreken tijdens het lezen, wat maakt dat het boek 'echtheid' in zich draagt.

NBD Biblion, 2013

Naast de positieve effecten van mindfulness in de zorg voor het zelf, voegt hij er ook de zorg voor de andere aan toe. Aan de hand van citaten en getuigenissen van mediterenden maakt hij zijn stelling duidelijk dat mediteren heilzaam is voor onze zorg voor anderen.

Griet Demeestere (CIG Huis Ter Leye) in Tijdschrift voor Welzijnswerk jg. 37, 2013

About the author

HANS MEGANCK is docent conflicthantering en studentencoach in de opleiding Bachelor Sociaal werk van de Arteveldehogeschool in Gent. Hij heeft een eigen praktijk als persoonlijke coach, conflictbemiddelaar en meditatiebegeleider.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK