Gekleurde letters - Lettres de couleur

Oefenprogramma voor lees- en spellingproblemen Frans

Interculturele communicatie wordt alsmaar belangrijker. Kunnen communiceren in één of twee wereldtalen zoals Engels of Frans is dan ook een meerwaarde. 'Read more…

2650

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: October 11, 2012
  • Book - Softcover
  • Pages: 200
  • ISBN: 9789033489563

Specialist areas

Logopedics, Learning Disorders

What makes this book so great?

  1. Met online materiaal
  2. Er zijn downloads beschikbaar bij dit boek. U vindt ze u in de grijze zijbalk rechts

Book reviews

De methodiek is ontwikkeld voor professionals die kinderen met ernstige lees- en spellingproblemen (dyslexie) in de vreemde taal behandelen, zowel voor academisch geschoolden als voor gespecialiseerde leerkrachten/remedial teachers binnen het kader van een indirecte behandeling.

Tijdschrift voor Orthopedagogiek, 2013

Dit volledig uitgewerkt therapieprogramma is uiterst zinvol voor elke logopedist die met leerlingen werkt die lees- en/of spellingproblemen hebben in het Frans. Zelf ben ik er al enthousiast mee aan de slag gegaan en ik moet besluiten dat het sublieme resultaten geeft.

Sandy Wynants (Logopedie), 2014

About the author

KATRIEN HORIONS is als logopediste werkzaam bij Logiko, een logopedische praktijk te Lummen (België) waar ze kinderen met taalontwikkeling- en leerproblemen begeleidt. Ze is ook docente bij de opleiding logopedie van de Hogeschool Zuyd te Heerlen (Nederland).
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK