Samen sterk: ouders & school

Kinderen gaan met meer plezier naar school en leren beter als hun ouders betrokken zijn bij de school. Ouders dragen dus bij aan het schoolsucces van 'Read more…

2335

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: September 21, 2012
  • Book - Softcover
  • Pages: 136
  • ISBN: 9789033489464

Specialist areas

Education (general)

Book reviews

Dit boek is onmiskenbaar een zinvolle aanvulling op wat er al over HGW geschreven is voor leerkrachten en schoolteams. Als je ouderbetrokkenheid en samenwerking hoog in het vaandel hebt staan dan mag een boek vanuit ouderperspectief niet ontbreken. Beveel het boek aan bij de ouders van je school. Tip hen via de nieuwsbrief of ander medium dat je gebruikt. Vraag ouders na het lezen ervan hoe zij dit boek en de aanbevelingen ervaren. Wat werkt er wel en wat niet? Wees voorbereid en lees dit boek vooral ook zelf!

Josje Jaasma in Beter Begeleiden Digitaal, 2012

About the author

NOËLLE PAMEIJER is als school- en kinderpsycholoog werkzaam bij samenwerkingsverband Annie M.G. Schmidt. Zij is specialist in handelingsgericht werken op school en hecht veel belang aan ouderbetrokkenheid.

Dit boek is geschreven in samenwerking met het Ouderplatform Gooi & Omstreken. Deze stichting behartigt de belangen van ouders van alle leerplichtige kinderen in het Gooi e.o. Het platform biedt ouders informatie, advies en ondersteuning van ouders door ouders.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK