Het subjectieve gevoel ‘ik ben een jongen, een man’ of ‘ik ben een meisje, een vrouw’ is voor de meesten onder ons vanzelfsprekend. Sommige personen ervaren 'Read more…

2575

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: February 5, 2013
  • Book - Softcover
  • Pages: 280
  • ISBN: 9789033489273

About the author

GUY T’SJOEN is arts- endocrinoloog en coördinator van het Centrum voor Seksuologie en Genderproblemen aan het Universitair Ziekenhuis te Gent, een multidisciplinair referentiecentrum voor transgenderpersonen in België sinds 1986.

MICK VAN TROTSENBURG is gynaecoloog en directeur van het Kennis-en Zorgcentrum voor Genderdysforie van het medische center van de Vrije Universiteit te Amsterdam (VUmc).

LUK GIJS is gezondheidszorgpsycholoogseksuoloog en verbonden aan het Instituut voor Familiale en Seksuologische Wetenschappen van de KU Leuven. Hij is tevens werkzaam bij het Kennis- en Zorgcentrum voor Genderdysforie van het medisch center van de Vrije Universiteit te Amsterdam (VUmc).

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK