Dit handboek geeft een overzicht van de fundamentele aspecten van slaap en de belangrijkste slaapstoornissen. Er is veel aandacht voor zowel de fysiologie, 'Read more…

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: June 21, 2013
  • Book - HARDCOVER
  • Pages: 744
  • ISBN: 9789033489242

What makes this book so great?

Er zijn downloads beschikbaar bij dit boek. U vindt ze u in de grijze zijbalk rechts

About the author

De auteurs van het handboek zijn ervaren docenten en clinici verbonden aan de academische slaapcentra van Antwerpen, Leuven, Amsterdam en Den Haag.

 JOHAN VERBRAECKEN (B) is longarts, medisch coördinator van het Slaapcentrum UZA (Antwerpen) en president van de Belgian Association for Sleep Research and Sleep Medicine (BASS).

BERTIEN BUYSE (B) is longarts en verantwoordelijke van het Slaapcentrum UZ Leuven en vice-president van de BASS.

HANS HAMBURGER (NL) is neuroloog en verantwoordelijke van het Slaapcentrum Slotervaartziekenhuis (Amsterdam) en voorzitter van de Nederlandse vereniging voor Slaap-Waak Onderzoek (NSWO).

VIVIANE VAN KASTEEL (NL) is neuroloog in het Slaapcentrum Medisch Centrum Haaglanden (Den Haag) en lid van de Wetenschapscommissie van het NSWO.

REINDERT VAN STEENWIJK (NL) is longarts te Amsterdam (AMC) en oud-voorzitter van de werkgroep Ademhalingsstoornissen tijdens de slaap (WAS) van de Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose (NVALT).

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK