i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Meten en veranderen

Instrumenten bij het nieuwe organiseren

Het tijdperk van hetNieuwe Organiserenlijkt eindelijk aangebroken. Een beweging ontstaat die een zelden gezien enthousiasme over organisatievraagstukken ( 'Read more…

4365

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: February 18, 2014
  • Book - Softcover
  • Pages: 296
  • ISBN: 9789033488238

Specialist areas

What makes this book so great?

  1. De auteurs bieden een instrumentenverzameling die moet bijdragen tot "evidence based change"
  2. Een houvast voor wie de theorie van de innovatieve arbeidsorganisatie praktisch wil toepassen
  3. Zeer leesbaar geschreven

Book reviews

"In dit boek wordt aan de toepassers in de praktijk hulp geboden. De schrijvers hebben diverse instrumenten in dit boek gebundeld, instrumenten voor de diagnose van de werkplek en de organisatie. Ze bieden houvast en kunnen helpen om met de verschillenden partijen te communiceren. Ze zijn een middel voor ordening en een hefboom om organisaties daadwerkelijk in beweging te brengen.” – Pierre van Amelsvoort, 2014

About the author

GEERT VAN HOOTEGEM is professor aan het Centrum voor Sociologisch Onderzoek (CESO), KU Leuven en doceert er Arbeids- en organisatiesociologie en veranderingsmanagement. Hij is de oprichter van Flanders Synergy en is mede-oprichter van Prepared Mind.

RIK HUYS is doctor in de Sociale wetenschappen en is als senior researcher verbonden aan het CESO, KU Leuven.

GUIDO MAES is zelfstandig bedrijfsadviseur en docent Strategisch Human Resources Management aan de Economische Hogeschool van de KHLeuven. Hij is ook wetenschappelijk medewerker aan het Centrum voor Sociologisch Onderzoek van de KU Leuven en doceert er Organisatieontwerp.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK