Bestseller

Kinderen met specifieke taalstoornissen

(Be)handelen en begeleiden in zorg en onderwijs

Kinderen met specifieke taalstoornissen (ook wel ESM genoemd) hebben zowel problemen in de communicatie als op andere ontwikkelingsgebieden. Zij hebben 'Read more…

3395

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Book - Softcover
  • Pages: 224
  • ISBN: 9789033488160

Specialist areas

Logopedics, Learning Disorders

Book reviews

Vooral het hoofdstuk over de cognitieve en sociaal-emotionele problemen bij kinderen met een specifieke taalstoornis is goed onderbouwd. Een ander 'sterk' hoofdstuk betreft de motoriek en het spel bij kinderen met taalstoornissen.

Françoise Cours in Signaal, 2013

About the author

ELLEN BURGER is als klinisch linguïst en logopedist verbonden aan Kentalis en werkt binnen het speciaal onderwijs cluster-2. Zij was docent spraak- en taalstoornissen bij de opleiding logopedie van de Hogeschool Utrecht.  

MARCIA VAN DE WETERING is als logopedist verbonden aan Kentalis en was docent spraaken taalstoornissen bij Fontys Hogescholen.  

MARJOLIJN VAN WEERDENBURG is senioronderzoeker bij Kentalis en docent aan de opleiding Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde van de Radboud Universiteit Nijmegen.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK