Chronische vermoeidheid

Een praktische handleiding voor de revalidatie van kanker, MS, fibromyalgie en CVS

Chronische vermoeidheid is een veel voorkomende en ernstig invaliderende klacht bij mensen die lijden aan of herstellend zijn van kanker, multiple sclerose 'Read more…

1060

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: June 21, 2013
  • Book - Softcover
  • Pages: 248
  • ISBN: 9789033488023

About the author

DAPHNE KOS is ergotherapeut en als docent en onderzoeker verbonden aan Artesis Hogeschool Antwerpen en KU Leuven (Departement Revalidatiewetenschappen). Ze is ook lid van de onderzoeksgroep Pain in Motion (www.paininmotion.be).

MIRA MEEUS is docent aan Artesis Hogeschool, Universiteit Antwerpen (vakgroep Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie) en Universiteit Gent (vakgroep Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie). Ze is eveneens medeoprichter van de Pain in Motion onderzoeksgroep (www.paininmotion.be).

JO NIJS werkt als kinesist op de Dienst Revalidatie en Kinesitherapie van het Universitair Ziekenhuis Brussel, en is hoofddocent aan de Faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie van de Vrije Universiteit Brussel. Hij is tevens hoofd van de onderzoeksgroep Pain in Motion (www.paininmotion.be).

BIHIYGA SALHI is werkzaam als kinesist en tabakologe op de Dienst Longziekten van het Universitair Ziekenhuis Gent. Ze is ook wetenschappelijk onderzoeker aan de Universiteit Gent (Vakgroep Inwendige ziekten) en lector aan Artevelde Hogeschool.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK