i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Schouder en elleboog

Chirurgie en postoperatieve revalidatie

Chirurgie en revalidatie zijn erg nauw met elkaar verbonden. Dit boek licht de revalidatie na frequente schouder- en elleboogingrepen toe, waarbij zowel 'Read more…

2060

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: October 28, 2011
  • Book - Softcover
  • Pages: 176
  • ISBN: 9789033486562

About the author

ROGER VAN RIET (PhD) is werkzaam als orthopedisch chirurg in het AZ Monica ziekenhuis in Antwerpen en is gespecialiseerd in pathologie van de elleboog.

OLIVIER VERBORGT (PhD) is werkzaam als orthopedisch chirurg in het AZ Monica ziekenhuis in Antwerpen en is gespecialiseerd in pathologie van de schouder.

ANN COOLS (PhD) is verbonden aan de Ugent, vakgroep revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en is gespecialiseerd in revalidatie van de schouder.

ELLEN HENDRICKX is werkzaam als anesthesiste in het Imelda ziekenhuis in Bonheiden en is gespecialiseerd in locoregionale anesthesie bij orthopedische ingrepen.

KOOS VAN NUGTEREN is werkzaam als fysiotherapeut in een particuliere praktijk te Nijmegen (NL) en is gespecialiseerd in orthopedische aandoeningen.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK