Bewust eten

Kiezen, kopen en klaarmaken

Alles over gezond eten en bewegen samengevat in één figuur? Het kan! De alom bekende actieve voedingsdriehoek is hét Vlaams model om evenwichtig te eten 'Read more…

2195

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: February 24, 2012
  • Book - Softcover
  • Pages: 144
  • ISBN: 9789033486364

Book reviews

Persoonlijk vind ik het een heel goed boek dat in één keer een overzicht geeft van wat een gezonde levensstijl is […]. Opvallend is ook de mooi verzorgde lay-out , waardoor het boek gemakkelijk leest en te gebruiken is.

in Antenne, 2012

About the author

LOES NEVEN is diëtiste en licentiate in de voedings- en dieetleer. Ze werkt bij het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (VIGeZ) als stafmedewerker gezonde voeding voor het project Tutti Frutti. Ze geeft ook workshops waarin de consument leert omgaan met de informatie op het voedingsetiket. De vele interessante en praktisch toepasbare weetjes over gezonde voeding die hieruit voortvloeiden, dienden als inspiratie voor het schrijven van dit boek.

ERIKA VANHAUWAERT is diëtiste en licentiaat in de voedings- en dieetleer, en werkt als senior stafmedewerker gezonde voeding bij het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (VIGeZ). Ze heeft sinds 1996 meegewerkt aan de ontwikkeling van de actieve voedingsdriehoek en het continu up-to-date houden van dit model.

KRISTA MOREEN is (sport)diëtiste en Master of Science Physical Activity and Health, specialization “Energy, Metabolism and Nutrition”. Krista werkt bij het VIGeZ als projectmedewerker voor het project Jobfit. In haar privépraktijk geeft Krista voedingsadvies over gezonde voeding, vermagering, diabetes, …

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK