i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Didactiek van het bewegingsonderwijs

Deze derde editie vanDidactiek van het bewegingsonderwijsis inhoudelijk aangevuld aan de hand van recent wetenschappelijk onderzoek. De geïntegreerde a 'Read more…

3295

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: September 30, 2011
  • Book - Softcover
  • Pages: 292
  • ISBN: 9789033485893

Specialist areas

Book reviews

“De voorgestelde visie en kaders sluiten naadloos aan bij de accenten die ook in het nieuwe leerplan voor bewegingsopvoeden worden gelegd, vooral naar het creëren van krachtige leeromgevingen. Dankzij concrete richt- en reflectievragen kun je als leerkracht ook de implementatie van vernieuwingen in je lespraktijk kaderen.” - Lieve Van Lancker in School+Visie, 2013

About the author

Daniël Behets is hoogleraar aan de Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen van de KU Leuven en is verantwoordelijk voor de Specifieke Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding. Zijn wetenschappelijk onderzoek richt zich op de sportpedagogie met accenten in het domein van het bewegingsonderwijs en de lerarenopleiding.rarenopleiding.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK