De preventiepiramide

Preventie van probleemgedrag in het onderwijs

Scholen zijn veelal goed functionerende instellingen. Tienduizenden leerlingen en leerkrachten realiseren samen dagelijks boeiende leerprocessen. Deze 'Read more…

4045

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: August 26, 2011
  • Book - Softcover
  • Pages: 296
  • ISBN: 9789033485138

Specialist areas

What makes this book so great?

Er zijn downloads beschikbaar bij dit boek. U vindt ze u in de grijze zijbalk rechts

About the author

JOHAN DEKLERCK is doctor in de criminologische wetenschappen en verbonden aan het Leuvens Instituut voor Criminologie, KU Leuven. Hij bouwde een expertise op rond fundamentele criminologische theorievorming, preventie en veiligheid, jeugddelinquentie, restorative justice, bemiddeling, herstel na ernstige misdrijven en probleemgedrag en onderwijs. Daarnaast is hij verbonden aan de ‘Master Européen en Médiation’, Institut Universitaire K. Boesch, Sion, Zwitserland, en de Master en Médiation, Université du Luxembourg.

KEES VAN OVERVELD is coördinator van het Expertisecentrum Gedrag van het Seminarium voor Orthopedagogiek (Hogeschool Utrecht). Hij heeft ervaring als leraar speciaal onderwijs en hogeschooldocent. In 2008 is hij aan de Universiteit Utrecht gepromoveerd op een onderzoek naar agressie bij jongens.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK