i

Vuurwapens

Handel, bezit en gebruik

Vuurwapens laten weinig mensen onberoerd. Door criminaliteit, incidenten en gewapend geweld zijn vuurwapens omstreden, maar ze betekenen voor veel mensen 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: March 15, 2011
  • Book - Softcover
  • Pages: 244
  • ISBN: 9789033484919

Specialist areas

Politics

About the author

NILS DUQUET is onderzoeker bij het Vlaams Vredesinstituut. Hij studeerde sociologie en politieke wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Binnen het onderzoeksprogramma ‘Wapenhandel en -productie’ van het Vredesinstituut onderzoekt hij o.a. de analyse van de Vlaamse handel in militair materieel en dual-use producten, de vuurwapenproblematiek in België en illegale wapenhandel.

MAARTEN VAN ALSTEIN is onderzoeker bij het Vlaams Vredesinstituut. Hij studeerde geschiedenis en doctoreerde in de politieke wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Binnen het onderzoeksprogramma ‘Wapenhandel en -productie’ van het Vredesinstituut onderzoekt hij het bezit en het gebruik van vuurwapens in België.

Het Vlaams Vredesinstituut is een onafhankelijk instituut voor vredesonderzoek bij het Vlaams Parlement. (www.vlaamsvredesinstituut.eu)

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK