Zelfrapportage Vragenlijst voor Aandachtsproblemen en Hyperactiviteit (16-25 jaar)

Handleiding

DeZelfrapportage Vragenlijst voor Aandachtsproblemen en Hyperactiviteit (ZVAH)is een dimensionale gedragsvragenlijst die de ADHD-symptoomclusters aandachtsproblemen e 'Read more…

3880

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: January 24, 2012
  • Book - Softcover
  • Pages: 160
  • ISBN: 9789033484032

Specialist areas

Learning Disorders

Book reviews

Deze handleiding is het derde boek dat uitgegeven wordt door het multidisciplinaire expertisecentrum Communicatie, Ontwikkeling, Dienstverlening en Expertise (CODE). (...) Conform de doelstelling van CODE, namelijk onderzoek praktisch toepasbaar te maken, bevat het boek een persoonlijke code die toegang geeft tot de onlinescoringsapplicatie. Ik heb die uitgeprobeerd met een fictieve patiënt en het werkt goed.

Anne Van Lammeren in Tijdschrift voor Psychiatrie 54, 2012

About the author

DIETER BAEYENS is coördinator van de cel Gedrags- en ontwikkelingsstoornissen binnen CODE Expertisecentrum Lessius en docent binnen de opleiding Toegepaste Psychologie van Lessius Antwerpen. Hij is als geaffilieerd onderzoeker verbonden aan de KU Leuven.

LOTTE VAN DYCK is medewerker van de cel Gedrags- en ontwikkelingsstoornissen binnen CODE Expertisecentrum Lessius en lector binnen de opleiding Toegepaste Psychologie van Lessius Antwerpen.

MARINA DANCKAERTS is hoogleraar Kinder- en jeugdpsychiatrie aan de faculteiten Geneeskunde en Psychologie en Pedagogische Wetenschappen aan de KU Leuven.

SANDRA KOOIJ is psychiater/ afdelingshoofd van Programma en Kenniscentrum ADHD bij volwassenen van PsyQ, psycho-medische programma’s in den Haag en voorzitter van het ADHD Netwerk, the European Network Adult ADHD en the DIVA Foundation.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK