i

Free delivery on all orders over €10. Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!

Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Wolfstijd: een tweestemmig verhaal over het cvs-syndroom (E-book)

Els was een veelbelovende studente in het zesde jaar geneeskunde toen de eerste symptomen van CVS zich in volle kracht manifesteerden. In plaats van arts 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: December 1, 2010
  • Pages: 184
  • ISBN: 9789033483226
  • Drm: Geen DRMi

Specialist areas

Health

Book reviews

De bijzonder openhartige en gedetailleerde manier van schrijven maakt het in elk geval een boek waard om lezen en zal zeker niemand onberoerd laten.

Tom Van Daele

Dit is een prachtig werk, mooi geschreven, duidelijk, eenvoudig, gevoelig en nederig. Geen woord te veel. Geen pathos. De auteurs nemen de lezer bij de hand (of de ziel) om met hem door hun eigen leven en ervaring van het chronischevermoeidheidssyndroom te wandelen. Het is pas rond de helft van het boek dat het, stillekes aan, duidelijk wordt dat het over CVS gaat...

Anne Fornoville-Dubois in Psychologos, 2012 

About the author

ELS HELLINCKX begon met succes de opleiding geneeskunde aan de KU Leuven maar moest wegens ziekte in het zesde jaar haar studies stopzetten. Zij is gehuwd en moeder van twee kinderen.

WALTER HELLINCKX, vader van Els, is professor emeritus van de KU Leuven. Hij was jarenlang hoofd van het Centrum voor Orthopedagogiek van de Faculteit der Psychologie en Pedagogische Wetenschappen en van de Orthopedagogische Consultatiedienst. Hij publiceerde talrijke boeken en artikelen over kinderen en jongeren met emotionele en gedragsproblemen.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK