i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Langs de vuurlijn

De Verenigde Naties en gewapende conflicten. Wereldvisie-reeks 7

Dit verzamelwerk wenst een bijdrage te leveren aan het debat over gewapende conflicten en de specifi eke rol die de Verenigde Naties spelen bij het oplossen 'Read more…

1545

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: October 25, 2010
  • Book - Softcover
  • Pages: 264
  • ISBN: 9789033482038

Specialist areas

Politics

About the author

FRANCIS BAERT is als onderzoeker verbonden aan UNUCRIS, een onderzoeksinstituut van de Universiteit van de Verenigde Naties te Brugge, en aan het Centrum voor EUStudies van de Universiteit Gent.

ANN PAUWELS doceert internationale organisaties aan de Vrije Universiteit Brussel en internationaal en Europees recht en beleid aan de HogeschoolUniversiteit Brussel. Aan de Radboud Universiteit Nijmegen bekleedde zij gedurende tien jaar de leerstoel ‘Beleidsmatige dilemma’s bij VNvredesoperaties’. Zij is tevens ondervoorzitter van de Vereniging voor de Verenigde Naties.

STEFAAN SMIS is als professor internationaal recht en mensenrechten verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij doceert tevens geschiedenis van Afrika aan de Universiteit Gent en internationaal strafrecht aan de University of Westminster (Londen).

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK