Bestseller

Mindfulness als uitweg

Praktische oefeningen voor alledaagse problemen

Mindfulness is een manier van denken en voor velen steeds meer een manier van leven. Het helpt om de onvermijdelijke hindernissen van het leven te nemen. 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: October 14, 2010
  • Book - Softcover
  • Pages: 352
  • ISBN: 9789033481079

Book reviews

Ik heb een aantal zaken geleerd over de manier waarop de mensheid, en ik dus ook, denkt. En ik heb geleerd dat je, hoe moeilijk het ook kan zijn, moet aanvaarden dat sommige dingen nu eenmaal gebeuren. Ik blijf in elk geval er verder op oefenen.

Shari De Baets

Over mindfulness wordt zeer veel geschreven, maar wat is het nu juist? Dit boek geeft op een overzichtelijke manier een praktische kijk op wat mindfulness is, en wat je ermee in de dagelijkse praktijk kan doen (...) Dit boek richt zich op een verschillend doelpubliek: de leek die mindfulness wil leren kennen, maar ook naar de wat meer ervaren beoefenaar en naar de arts of therapeut die met mindfulness wil werken in zijn therapie. Het boek zorgt voor een zeer eenvoudige en concrete kennismaking met mindfulness via volledig uitgeschreven oefeningen en schema's, en daarnaast gebundeld naar verschillende problematieken toe in de hoofdstukken.

Els Dooghe (VCLB Noord-Oost-Limburg) in Tijdschrift voor Welzijnswerk jg. 36 nr. 321, 2012

About the author

RONALD D. SIEGEL is doctor in de psychologie en docent aan de Harvard Medical School, waar hij al meer dan 25 jaar lesgeeft. Hij is coauteur van Back Sense (2002), een boek dat westerse en oosterse benaderingen voor het behandelen van chronische pijn integreert. Tevens is hij coauteur van het veelgeprezen Mindfulness and Psychotherapy (2005), een wetenschappelijk boek over het gebruik van mindfulness als therapie.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK