i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Het nieuwe organiseren

Alternatieven voor de bureaucratie

Dit boek gaat over integraal organiseren. Organisaties staan in deze eeuw voor grote uitdagingen op het terrein van innovatie, klantgerichtheid, flexibiliteit, 'Read more…

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: ACCO UITGEVERIJ
  • Published: August 23, 2010
  • Book - Softcover
  • ISBN: 9789033480898

Specialist areas

Management & HR

What makes this book so great?

Er zijn downloads beschikbaar bij dit boek. U vindt ze u in de grijze zijbalk rechts

About the author

HERMAN KUIPERS is emeritus hoogleraar Sociotechniek aan de Technische Universiteit Eindhoven en emeritus hoogleraar Organisatiepsychologie aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Momenteel is hij actief als onafhankelijk organisatieadviseur binnen “Bos & Kuipers”. Daarnaast houdt hij zich, binnen de stichting “Promotum Promovendi”, bezig met de ondersteuning van buitenpromovendi.

PIERRE VAN AMELSVOORT is als organisatieadviseur van de ST-Groep sinds 1982 betrokken bij integrale organisatievernieuwing in diverse branches in België en Nederland. Tevens is hij docent bij de Avondopleiding Bedrijfskunde Nijmegen, de TSM Business School , Flanders Synergy en het SIOO. Van 1993 tot 2007 was hij bijzonder hoogleraar Sociotechniek aan de Radboud Universteit Nijmegen. Thans is hij hoogleraar Sociale Innovatie aan de KU Leuven. Hij is mede-initiatiefnemer van het Vlaams- Nederlandse “Ulbo de Sitter Instituut” i.o. voor kennisontwikkeling en -verspreiding over het nieuwe organiseren.

ERIC-HANS KRAMER is theoretisch psycholoog en werkzaam als universitair docent Organisatiepsychologie aan de Nederlandse Defensie Academie te Breda. Hier houdt hij zich bezig met diverse thema’s zoals veiligheidsmanagement, (modulair) organisatieontwerp, sensemaking processen bij militairen in uitzendgebieden en private sector development in post-conflict gebieden.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK