i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Taalbeleid in het hoger onderwijs: de hype voorbij?

Taalbeleid inzake Nederlands staat al een tijd op de agenda in het hoger onderwijs en in de politiek. Veel hogeronderwijsinstellingen zijn intussen op 'Read more…

3275

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: May 18, 2010
  • Book - Softcover
  • Pages: 240
  • ISBN: 9789033479298

Specialist areas

About the author

ELKE PETERS is stafmedewerker onderwijs en docente aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen. Ze doceert Engels in de opleiding Handelswetenschappen. Haar onderzoeksinteresses gaan uit naar taalvaardigheidsonderzoek, taalbeleid, woordenschatverwerving en taaltesten. Ze is coördinator van de cel taal en leren op CODE, expertisecentrum aan de Lessius Hogeschool.

TINE VAN HOUTVEN werkt momenteel als projectmedewerker aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen en is onderzoeks-medewerkster binnen de cel taal en leren op CODE, expertisecentrum aan de Lessius Hogeschool.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK