Bestseller

De schatkist van de therapeut

Oefeningen en strategieën voor de praktijk

In dit boek openen we de geheime schatkist van de therapeut. Ervaren psychotherapeuten onthullen hun impliciete kennis en demonstreren de kracht van bepaalde 'Read more…

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: June 18, 2010
  • Book - Softcover
  • Pages: 344
  • ISBN: 9789033479267

Specialist areas

General Psychology, Psychotherapy

What makes this book so great?

Er zijn downloads beschikbaar bij dit boek. U vindt ze u in de grijze zijbalk rechts

Book reviews

Samengevat biedt dit boek een reeks oefeningen die ten goede komen aan de creativiteit van therapeuten. Om je eigen schatkist aan te vullen is het belangrijk om de oefeningen in praktijk te brengen. De schatkist van de therapeut is een mooi illustratief verzamelwerk dat meer verdient dan alleen een plek in de boekenkast van therapeuten.

Dr. Jeffrey Roelofs in De Psycholoog, 2012

Een aanrader , voor ervaren psychotherapeuten op zoek naar inspiratie, maar evengoed voor de beginnende therapeut die zijn horizon wil verbreden.

Tom Van Daele in APPeL, jg. 5 nr. 2

Een boek om geïnspireerd te worden in de eigen creativiteit, in nieuwe interventies, in het luisteren naar nieuwe antwoorden van steeds andere cliënten.

L. Migerode in Tijdschrift voor Psychiatrie 53, 2011

De redacteuren verdienen dan ook een felicitatie . Ik ben meer dan veertig jaar werkzaam als hulpverlener en ik zal dit boek een plaats geven op mijn werkplek, binnen handbereik.

Jos Delimon in Tijdschrift Klinische Psychologie, jg. 41 nr. 3

Een praktisch, helder boek met beperkte theorie, voor therapeuten uit diverse oriëntaties. De meeste oefeningen bevatten verwijzingen naar bronnen of aanbevolen lectuur.

NBD Biblion, 2011

About the author

MONICA GUNDRUM is verbonden aan het centrum Psychotherapie, afdeling Klinische Psychologie van de KU Leuven en staflid van de Postgraduaatopleiding Cliëntgerichte Psychotherapie KU Leuven.

NELE STINCKENS is docente en onderzoekster aan de afdeling Klinische Psychologie van de KU Leuven en coördinator van de Postgraduaatopleiding Cliëntgerichte Psychotherapie KU Leuven.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK