Meertalige ontwikkeling

Adviezen over meertalige opvoeding bij een auditief/communicatieve beperking

Uit de literatuur is bekend dat ouders van kinderen met een auditief/communicatieve beperking moeite hebben om normale, taalstimulerende gesprekken met 'Read more…

2980

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: November 27, 2009
  • Book - Softcover
  • Pages: 184
  • ISBN: 9789033476655

Specialist areas

Logopedics, Education (general)

What makes this book so great?

Er zijn downloads beschikbaar bij dit boek. U vindt ze u in de grijze zijbalk rechts

Book reviews

In het boek worden veel voorbeelden geschetst. Hierdoor gaat het thema echt leven en wordt duidelijk hoe verschillende situaties, en dus ook de bijbehorende interventies, kunnen zijn. (...) Sterke punten van dit boek zijn verder dat de hulpmiddelen online beschikbaar zijn en dat er veel suggesties voor behandeling worden gegeven. De lezer kan direct aan de slag.

WAP-Nieuwsbrief

Het boek biedt de nodige theoretische achtergronden, anamnese- en vragenlijsten voor het verzamelen van de nodige informatie, een uitgebreide lijst met aanbevolen literatuur, behandelsuggesties voor meertalige logopedie, brochures voor ouders en voor professionals en nog veel meer. Deze kennis en hulpmiddelen kunnen de logopedist voldoende bagage geven om met meer zelfvertrouwen ouders een passend advies te geven over de meertalige opvoeding van hun kind. Alle hulpmiddelen die bij deze methode horen zijn ook te downloaden.

Logopedie en foniatrie

About the author

MIRJAM BLUMENTHAL is logopedist en psycholoog, en heeft als logopedist meer dan 25 jaar ervaring in het werken met meertalige kinderen en hun ouders. De laatste jaren is zij werkzaam als projectleider Culturele en Linguïstische Diversiteit bij KEGG.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK