i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Kleine verhalen van krachtig welzijnswerk

Welzijn is een vreemd maatschappelijk fenomeen. Het vormt een sleutelwoord bij elk nieuw jaar als we elkaar een goede gezondheid en een harmonieus leven 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: November 10, 2009
  • Book - Softcover
  • Pages: 208
  • ISBN: 9789033476587

About the author

MARLEEN HEYLEN is ‘senior researcher’ en lector aan de KHLeuven – Departement Sociale School Heverlee. Ze ‘groeide op’ in het welzijnswerk. Ze ontwikkelt structuren en methoden voor het welzijnswerk. Ze vormt toekomstig maatschappelijk werkers en superviseert welzijnswerkers. Ze heeft een lange en speciale band met CAW De Kempen.

KRIS JANSSENS is ‘senior medewerker’ van CAW De Kempen. Ze beleefde ‘het kabouterwerk’ als hulpverlener in verschillende opdrachten. Ze verkende de organisatie diepgaand en is vertrouwd met vele medewerkers. Ze kent de methodiek van het eerstelijnswerk uit de eerste hand en geeft het als supervisor door aan collega’s.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK