Mindfulness

Een pad van vrijheid

Mindfulness leert ons aandacht te geven aan het enige moment dat we hebben, het huidige moment. Mindfulness laat ons toe het leven dieper en intenser 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: July 7, 2009
  • Book - Softcover
  • Pages: 240
  • ISBN: 9789033475498

Specialist areas

General Psychology

Book reviews

Het is zeer helder geschreven volgens normen en waarden waarmee wij vertrouwd zijn, maar wat nog belangrijker is: het is toepasbaar voor iedereen [...]. De inzichtelijke teksten zijn aangevuld met treffende citaten, waardoor de tekst erg luchtig en begrijpelijk wordt. [...] Maar ook al houd je het niet vol, hetgeen je oppikt uit dit boek raak je nooit meer kwijt!

Chris Dillen en OC Clara Fey in het Tijdschrift voor Welzijnswerk jg. 34 nr. 309, 2010

Een groot lettertype en veel open ruimte maken dat dit boek - dat toch wel 231 bladzijden telt - geen zware lectuur is en zeer vlot leest.

Tom Van Daele in Appel

Het lijkt me een leuke aanvulling op de klassieke therapieboeken, zowel voor hulpverleners als voor leken.

Prof. Dr. Filip Raes (Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven) in Appel

About the author

DAVID DEWULF is arts. Hij is werkzaam aan het UZ Gent, dienst psychiatrie, voor preventie van depressie met mindfulness. Hij richtte het ‘Instituut voor Aandacht en Mindfulness’ (www.aandacht.be) op voor training, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Maak ook kennis met: Ayam.oké-stilteboek. Werkboek voor kinderen en Mindfulness voor kinderen. Gids voor onderwijs, hulpverlening en ouders.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK