Niet vanzelfsprekend

Een vervolgmethode Nederlands voor anderstaligen. DVD

De 25e eeuw. De mensen spreken niet meer zo goed Nederlands als vroeger. Dat moet veranderen. Daarom stuurt de president drie mensen naar het verleden. 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: October 28, 2009
  • unknown - DVD
  • ISBN: 9789033475412

Specialist areas

Linguistics

About the author

Han Fraeters werkte het cursusconcept uit en schreef de scenario’s voor de soap. Hij is neerlandicus en een expert in afstandsonderwijs. Hij was coauteur van Vanzelfsprekend , een basismethode Nederlands voor beginners.

Peter Schoenaerts en Helga Van Loo ontwikkelden deze lesmethode aan het Instituut voor Levende Talen van de K.U.Leuven. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe werkvormen in de klas en naar stimulerende en motiverende activiteiten voor hun studenten. Dat leidde onder andere tot originele inzichten met betrekking tot het gebruik van drama, muziek en poëzie in de klas. Beiden zijn ook verbonden aan de succesvolle theatergroep Fast Forward, die toneelstukken maakt voor anderstaligen die Nederlands leren ( www.fast-forward.be ).

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK