i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Nederlands voor anderstaligen: van theorie naar praktijk

Docentenboek bij basiscursussen

Met dit docentenboek zet elke lesgever Nederlands voor anderstaligen de stap van theorie naar praktijk. Het eerste deel is een kritische kennismaking met 'Read more…

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: July 27, 2009
  • Book - Softcover
  • Pages: 504
  • ISBN: 9789033473753

Specialist areas

Linguistics

What makes this book so great?

Er zijn downloads beschikbaar bij dit boek. U vindt ze u in de grijze zijbalk rechts

About the author

RITA DEVOS is nu docente didactiek Nederlands als tweede taal aan het Leuven Educating College van Groep T, maar is bovendien al jarenlang zelf docente NT2. Zij heeft in het kader van een Europees project ook een multimediale cursus Nederlands voor anderstalige uitwisselingsstudenten ontwikkeld (Go Dutch!) en publiceerde daarnaast verschillende artikelen over didactiek. HELGA VAN LOO is docente NT2 aan het Instituut voor Levende Talen van de K.U.Leuven. Haar zoektocht naar nieuwe werkvormen in de klas leidde onder andere tot originele inzichten met betrekking tot het gebruik van drama, muziek en poëzie. Samen met Peter Schoenaerts schreef ze Niet Vanzelfsprekend , een vervolgmethode Nederlands die aansluit op Vanzelfsprekend . Verder is ze co-auteur van Anders nog iets?, een boekje met liedjes op cd voor wie Nederlands leert. Helga geeft ook bijscholingen aan docenten NT2 en NVT bij de Scholingswinkel. EVELIEN VERSYCK is docente NT2 aan het Instituut voor Levende Talen van de K.U.Leuven. Ze is voortdurend op zoek naar nieuwe werkvormen in de klas en naar stimulerende en motiverende activiteiten voor haar studenten, waarbij speelsheid en creativiteit voorop staan.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK