Puur plezier

Spelsuggesties voor de basisschool

Dat kinderen naast het schoolse leren ook spelen, dat ze graag spelen en dat ze ook moeten kunnen spelen, daar is vaak weinig aandacht voor.Dit boek begint 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: January 31, 2006
  • Book - Softcover
  • Pages: 152
  • ISBN: 9789033459337

Specialist areas

About the author

DINY VAN DER AALSVOORT doceert aan de afdeling Orthopedagogiek van de Universiteit Leiden. Zij is geregistreerd als GZ-psycholoog. Ze publiceert regelmatig over onder andere jonge risicokinderen. NETTIE KWAKKEL-SCHEFFER doceerde aan de afdeling Orthopedagogiek van de Universiteit Leiden, aan postdoctorale opleidingen van deze afdeling, en aan het Ambulatorium in het bijzonder voor kinderen met een autismespectrumstoornis en hun ouders. Zij is geregistreerd als GZ-psycholoog en binnen de VKJP geregistreerd speltherapeute. Zij publiceerde over autisme en speltherapie. ANTHON DE VRIES doceerde aan de afdeling Ontwikkelingspsychologie van de Universiteit Leiden. Hij promoveerde in 1974 op het onderwerp ‘The Utrecht Language and Thought Programme’. Voordien was hij leerkracht in het basisonderwijs.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK