i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Niet Vanzelfsprekend

Een vervolgmethode Nederlands voor anderstaligen (hulpboek)

Niet Vanzelfsprekendis een lesmethode Nederlands voor volwassenen die al een basiskennis van de taal hebben. De methode brengt de student op een intermediair 'Read more…

2895

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: September 22, 2003
  • Book - Softcover
  • Pages: 200
  • ISBN: 9789033454301

Specialist areas

Linguistics

About the author

Helga Van Loo en Peter Scheonaerts zijn de auteurs van deze lesmethode. Ze zijn docent Nederlands aan het Instituut voor Levende Talen van de K.U.Leuven. Beiden zijn voortdurend op zoek naar nieuwe werkvormen in de klas en naar stimulerende en motiverende activiteiten voor hun studenten. Dat leidde onder andere tot originele inzichten met betrekking tot het gebruik van muziek in de klas, en tot twee toneelstukken voor anderstaligen: ‘Meer is altijd beter’ en ‘Ik ben een Pools meisje’.

Han Fraeters werkte het cursusconcept uit en schreef het videoscenario. Hij is neerlandicus en een expert in afstandsonderwijs. Hij was coauteur van Vanzelfsprekend, een basismethode Nederlands voor beginners.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK