Bestseller

De kunst van het luisteren

Communiceren met kinderen op school en thuis

Omgaan met kinderen is een vaardigheid die ouders, leerkrachten, kinderverzorgers en groepsleiders dagelijks hanteren. Vanuit een diep respect voor de 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: January 27, 2003
  • Book - Softcover
  • Pages: 184
  • ISBN: 9789033452994

Specialist areas

Contextual Therapy

About the author

ERIK VERLIEFDE is psycholoog en volgde opleidingen in de gedragstherapie en het systeemdenken. Hij werkt als zelfstandige in een groepspraktijk voor kinderen en volwassenen. Naast het geven van vormingen en teambegeleidingen, is hij auteur van o.a. De berengroepen (Acco, 1997), Groeipijnen in so-ciaalcontact (Acco, 1999) en Geef me de tijd (Acco, 2000). MARTA STAPERT is kinderpsychotherapeut, focusingtrainer- en coördinator, erkend door The Focusing Institute in New York. Zij is director van de‘Children’s Focusing Corner’, een werkgroep van The Focusing Institute. Zij werkte met kinderen en ouders in verschillende scholen in Nederland. Naast het coachen van teams uit kinderdagverblijven geeft zij, samen met haar echtgenoot, cursussen en trainingen over heel de wereld.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK