Bestseller

Samen in therapie

Gezinstherapie als dialoog

De gezinstherapie heeft de voorbije jaren een belangrijke evolutie doorgemaakt. Sinds het einde van de jaren tachtig wordt het denken en spreken over 'Read more…

3210

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: February 1, 2002
  • Book - Softcover
  • Pages: 200
  • ISBN: 9789033451034

Specialist areas

General Psychology, Psychotherapy

Book reviews

Er zijn meer theoretische en filosofische hoofdstukken naast praktijkverhalen. De auteur is hier ook zeer openhartig en kwetsbaar. Deze openhartigheid en bescheidenheid is absoluut verfrissend en zorgt ook voor een nauwer en directer contact met de lezer. Warm aanbevolen, ook voor de geïnteresseerde niet-therapeuten.

Diederik Thuyn (Similes)

Had ik dit boek maar gelezen toen ik in opleiding was: dan had ik de antwoorden gevonden op veel vragen waarmee ik zat! Het zou, volgens mij, verplichte lectuur moeten zijn voor iedereen die een opleiding psychotherapie begint (van eender welke richting), maar ook voor alle klinisch psychologen en, waarom niet, voor de andere richtingen.

Anne Fornoville-Dubois, klinisch psychologe en hoofdredactrice Psychologos, 2017

About the author

PETER ROBER studeerde klinische psychologie aan de K.U.Leuven en specialiseerde zich later in de relatie- en gezinstherapie. Hij is gezinstherapeut, supervisor en opleider gezinstherapie. Hij werkt in Feelings & Context (Antwerpen), CGGZ MenSana (Antwerpen), Kern (Sint-Niklaas) en in de afdeling Relatie- en Gezinsstudies aan de faculteit Psychologie van de Rijksuniversiteit Gent. Hij is auteur van talrijke internationale wetenschappelijke publicaties over gezinstherapie. Hij is ook redactielid van het tijdschrift Systeemtherapie (Amsterdam).
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK