i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Groot worden

de ontwikkeling van baby tot adolescent : handboek voor (toekomstige) leerkrachten, opvoeders en verzorgers

Groot worden introduceert (toekomstige) leerkrachten, opvoeders en ouders in het proces van 'groot worden' of de ontwikkeling van het kind. Eerst wordt 'Read more…

2799

Add to cart

Ship to Belgium: 6+ working days

ProductDetails

  • Publisher: Uitgeverij Lannoo
  • Published: July 28, 2014
  • Book - Softcover
  • Pages: 320
  • ISBN: 9789020983579

About the author

Katrien Struyven is als doctor-assistent aan het centrum voor opleidingsdidactiek verbonden. Ze is pedagoog en onderwijskundige van opleiding. Haar onderzoek richt zich op didactische thema's in het hoger onderwijs en de lerarenopleiding. De materialen van 'Groot worden' werden geconstrueerd in functie van de opleiding van leerkrachten en werden proefondervindelijk uitgetest en continu bijgestuurd op basis van ervaringen uit de praktijk.

Marlies Baeten, onderwijskundig pedagoog, is als doctoraatsonderzoeker verbonden aan het Centrum voor Opleidingsdidactiek

Eva Kyndt, sociaal pedagoog, is als doctoraatsonderzoeker verbonden aan het Centrum voor Opleidingsdidactiek (K.U.Leuven).

Eline Sierens, onderwijskundig pedagoog, is als doctoraatsonderzoeker verbonden aan het Centrum voor Ontwikkelingspsychologie (K.U.Leuven).

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK