Doctoraten

Visual drukkerij Acco

Welke voordelen biedt Acco?

Dankzij de persoonlijke begeleiding via onze centrale contactpersoon verloopt het publicatieproces voor u een stuk soepeler. Naast begeleiding op verschillende vlakken bieden wij ook de mogelijkheid om samen met ons een eigen kaft te ontwerpen indien u niet wenst te kiezen voor een standaard optie. Om zeker te zijn dat u krijgt wat u bestelt, presenteren wij u tijdig met een papieren drukproef die het uiteindelijke werk zo goed mogelijk benadert. Hierbij gaat het niet enkel om de inhoudelijke aspecten, maar zal er ook gebruik gemaakt worden van de kaft en het gewenste papier. Aangezien er vaak een hoge tijdsdruk is bij doctorandi bedraagt de levertermijn bij Acco slechts 8 werkdagen. Een goede service blijft voor ons belangrijk, zelfs na het drukken van de doctoraten. Hierdoor is er ook een mogelijkheid tot bijbestellen van de werken. Dit is wat Acco u te bieden heeft, en dat alles aan een zeer concurrentiële prijs.

Uw doctoraat bestellen bij Acco

Via de site kunt u vrijblijvend een prijsofferte aanvragen en/of een afspraak maken om met iemand in contact te komen bij eventuele vragen e.d. Hiervoor is het dan belangrijk om de juiste informatie te krijgen. Doordat er binnen ons bedrijf heel wat mogelijkheden zijn is het bijna onmogelijk om dit louter via de website te realiseren. Met u in contact komen is dan ook nodig om correcte informatie te kunnen doorgeven.

Hoe meer informatie u ons geeft, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn. Benadruk dus zeker welk soort werk het is, hoeveel exemplaren u wenst, om hoeveel pagina’s en drukkleuren het gaat, en hoe het eindresultaat eruit moet zien op vlak van formaat en afwerking.

Acco kan voor u drukken vanuit een drukklaar PDF-bestand en overloopt steeds met u de mogelijkheden en eventuele aanpassingen die nodig zijn om tot een beter resultaat te komen.

Prijsvoorbeelden

Bij een concurrentiële marktstudie is gebleken dat de prijzen van Acco bij de laagste van de markt horen. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via de website aangepast aan uw productspecificaties. Onderstaande prijsvoorstellen zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Formaat: 16/24
  • Bedrukking: recto verso zwart
  • Aantal bladzijden: 150 bladzijden (75 vellen)
  • Oplage: 30, 50, 70, 100
  • Kaft: digitale print, recto kleur, 300 gr
  • Afwerking: lijmen
  • Prepress: te printen vanaf een door u aangeleverd drukklaar pdf bestand

Prijs 30 exemplaren: ca. 270 EUR (incl. BTW)
Prijs 50 exemplaren: ca. 400 EUR (incl. BTW)
Prijs 70 exemplaren: ca. 540 EUR (incl. BTW)
Prijs 100 exemplaren: ca. 720 EUR (incl. BTW)

Extra kost kleurenprint: 0,2 per bladzijde in kleur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de centrale contactpersoon.

David Daman
Acco Drukkerij
Rijweg 173
3020 Herent
016/62.80.15

Getuigenissen

"Ik moet zeggen dat David heel vriendelijk en behulpzaam is geweest. Hij was heel geduldig als ik vond dat het grijs wat te geel of te paars doorkwam. Hij heeft ook altijd rekening gehouden met de deadlines en het boekje snel laten drukken." - Sara Vandenwijngaert, doctorandus Biomedische wetenschappen

i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK