Naar inhoud
U bent hier: Home Achter het gesprek: Communicatie in psychotherapie
Achter het gesprek: Communicatie in psychotherapie

Achter het gesprek: Communicatie in psychotherapie

Auteur:
DE COCK VERA 
Verschijningsdatum:
augustus 2012 
Productsoort:
Boek 
ISBN:
9789033489556 
Pagina's:
88 
Rubriek:
Psychologie  

Persexemplaar

Kopen € 20.00

Hoe vaak interpreteren we niet andermans gelaatsuitdrukkingen en woorden vanuit ons eigen verhaal en blik op de wereld? Hoe vaak zijn we er ons van bewust dat we vanuit onze eigen visie invulling geven aan wat de andere probeert over te brengen?

Dit boek bestudeert waar onze interpretaties vandaan komen en hoe vaak ze ons sturen in de omgang met anderen. Mechanismen die meestal aan ons bewustzijn ontsnappen, maar vaak een bepalende invloed uitoefenen op het verloop van menselijke interactie, worden door de auteur op zeer bevattelijke manier naar de oppervlakte gebracht en belicht.

Wilt u bewuster omgaan met communicatie in persoonlijke en/of psychotherapeutische context? De praktische technieken en herkenbare voorbeelden uit de praktijk, maken van dit boek een hulpmiddel om de sterktes van communicatie beter te leren kennen, (h)erkennen en mogelijke valkuilen te vermijden. Een weg naar rustiger en effectiever communiceren.

OVER DE AUTEUR
Vera De Cock is psychotherapeute Interactionele Vormgeving en diensthoofd animatie & ergotherapie in een woonzorgcentrum. Zij bouwde een jarenlange ervaring op als hulpverlener in een onthaal-, oriëntatie-, observatiecentrum in de bijzondere jeugdzorg.

RECENSIES

"Het boek leest vlot en bevat vele cases. Geschikt voor studenten en professionele hulpverleners. Met literatuuropgave en lijst met websites." - NBD Biblion (februari 2013) 

Aantal reviews: (0)Deze uitgave werd nog niet beoordeeld. We nodigen je graag uit tot het schrijven van een review

Bezoek ook onze andere websites

Acco Medical
Acco Boekhandel
Acco Drukkerij

Created by Kunstmaan

2014 © Uitgeverij Acco - Privacy