Naar inhoud
U bent hier: Shop Geld, krediet en crisis
Geld, krediet en crisis

Geld, krediet en crisis

Auteur:
DE SOTO JESUS HUERTA 
Verschijningsdatum:
februari 2011 
Productsoort:
Boek 
ISBN:
9789033480942 
Pagina's:
720 
Rubriek:
Economie en management  

Persexemplaar

Kopen € 50.00

Kan de geld- en banksector op een gedecentraliseerde manier bloeien en groeien, zonder weerkerende crisissen? Jesús Huerta de Soto toont in dit monumentale werk hoe dit in het verleden al is gebeurd en dat het opnieuw kan gebeuren – zonder inflatie, zonder conjunctuurcycli en zonder de economische instabiliteit kenmerkend voor het huidige tijdperk van gekartelliseerd en gecentraliseerd bankieren.

Een boek als dit wordt maar eens om de zoveel generaties geschreven: een totaalwerk over economische theorie. Ondertussen vertaald in o.m. het Engels, Duits, Russisch, Arabisch en Chinees, is dit boek een must voor iedere student of professional die de functie en disfunctie van het hart- en vaatstelsel van de economie wil beheersen: geld, krediet en crisis. Een diepgaande verhandeling waar vriend noch vijand omheen kan.

Professor Huerta De Soto’s Riveting speech on the causes of the depression of ’08

Over de auteur:

JESÚS HUERTA DE SOTO is professor politieke economie aan de Universidad Rey Juan Carlos te Madrid en een van de meest vooraanstaande vertegenwoordigers van de Oostenrijkse School in de economie. Hij behaalde doctoraten in het recht (1984) en in de economie en bedrijfskunde (1992), beide aan de Universidad Complutense de Madrid, en ontving onder meer de ‘Rey Juan Carlos Bijzondere Prijs in de Economie’ en een eredoctoraat aan de Universidad Francisco Marroquin.

Aantal reviews: (0)Deze uitgave werd nog niet beoordeeld. We nodigen je graag uit tot het schrijven van een review

Bezoek ook onze andere websites

Acco Medical
Acco Boekhandel
Acco Drukkerij

Created by Kunstmaan

2014 © Uitgeverij Acco - Privacy